Jabalí / Wild Boar

Herrero J., A. García-Serrano, R. García-González 2008. Reproductive and demographic parameters in two Iberian wild boar Sus scrofa populations. Acta Theriologica 53(4): 355-364.

Giménez-Anaya A., J. Herrero, C. Rosell, S. Couto, A. García-Serrano 2008. Food habits of wild boars (Sus scrofa) in a mediterranean coastal wetland. Wetlands 28(1):197-203.

Rosell C., J. Herrero 2007. Sus scrofa Linnaeus, 1758. Pp: 80-82. En: L. J. Palomo, J. Gisbert y J. C. Blanco (eds). Atlas y Libro Rojo de los Mamíferos Terrestres de España. Dirección General para la Biodiversidad -SECEM-SECEMU, Madrid.

Herrero J., A. García-Serrano, S. Couto, V.M. Ortuño, R. García-González 2006. Diet of wild boar Sus scrofa L. and crop damage in an intensive agroecosystem. Eur J Wildl Res 52: 245-250.

Herrero J., I. Irizar, N.A. Laskurain, A. García-Serrano, R. García-González 2005. Fruits and roots: wild boar foods during the cold season in the southwesternPyrenees. Ital. J. Zool., 72: 49-52.

Irizar I., N.A. Laskurain, J. Herrero 2004. Wild boar frugivory in the Atlantic Basque Country. Galemys 16(nº especial): 125-133.

Rosell C., P. Fernández-Llario, J. Herrero 2001. El jabalí (Sus scrofa Linnaeus, 1758). Galemys 13(2):11-25.